Animator socioeducativ

Inscriere

Animator socioeducativ

Descriere:

Animatorul socioeducativ are vocaţie educativă în domeniul social, cultural sau socio-cultural, sportiv, bazându-se pe tehnici educative. În virtutea acestei vocaţii, el poate participa la elaborarea unor răspunsuri privind: medierea socială, tehnicile de animaţie, iniţierea unor activităţi de animaţie, dezvoltarea şi crearea unei legături sociale. Toate acestea se realizează plecând de la necesităţile persoanelor care lucrează în mod direct cu publicul (copii, tineri, adulţi).

Cod. C.O.R.: 511307

Tip curs: inițiere

Plan de pregătire

  • Elaborarea proiectelor de animaţie
  • Asigurarea securităţii participanţilor la activitate
  • Promovarea activităţii şi imaginii organizaţiei
  • Coordonarea echipei pluridisciplinare de animaţie
  • Implementarea activităţilor de animaţie
  • Implementarea proiectelor complexe de animaţie
  • Dezvoltarea comportamentului pro-social

Fiecare modul se finalizează cu o evaluare. Doar prin obținerea notei minime 5, puteți trece la modulul următor. Dacă nu ați absolvit un modul, neobținând nota de trecere, puteți să-l reluați, până reușim împreună să formăm competențele vizate în modulul respectiv.

Important!
Dvs. decideți ritmul de învățare. Puteți urma un curs pe zi, pe săptămână, etc. Dețineți controlul asupra propriei dvs. formări, ținând cont de timpul și de bugetul de care dispuneți. Având în vedere că este un curs autorizat de Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale, este obligatoriu ca un curs început, să se finalizeze în termen de 6 luni. Nefinalizarea acestuia în termenul prevăzut este considerat abandon.

Acest curs se poate susține și în varianta clasică.

Accesează curs în format clasic
Inscriere