Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Aspecte generale

Website-ul www.zcplus.ro este detinut si operat de catre ASOCIATIA EDUCATIONALA ZECE PLUS, denumit generic in cele ce urmeaza ASOCIATIA EDUCATIONALA ZECE PLUS. Website-ul www.zcplus.ro este conceput si utilizat astfel incat sa va protejeze dreptul la intimitate si sa nu afecteze in mod negativ viata personala a dvs., in conformitate cu Politica de confidentialitate adoptata de ASOCIATIA EDUCATIONALA ZECE PLUS, atat in ceea ce priveste colectarea informatiilor de identificare a dvs., cat si cu privire la folosirea si stocarea acestor informatii.

In acest sens, ASOCIATIA EDUCATIONALA ZECE PLUS garanteaza ca va depune toate eforturile necesare pentru a asigura securitatea tuturor datelor personale furnizate de dvs., precum si faptul ca aceste date vor fi folosite exclusiv in scopurile pentru care au fost furnizate. ASOCIATIA EDUCATIONALA ZECE PLUS nu va colecta alte informatii cu privire la persoana dvs. si nu va transfera date colectate unor terte parti, fara acordul prealabil al dvs.

ASOCIATIA EDUCATIONALA ZECE PLUS este inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, administrat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal având numarul de înregistrare 0021640 din data de 01.11.2013.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ASOCIATIA EDUCATIONALA ZECE PLUS are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este de confirmare a comenzilor.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii comenzilor. Refuzul dvs. determina imposibilitatea finalizarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator. Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de catre ASOCIATIA EDUCATIONALA ZECE PLUS, acordul dumneavoastra este necesar.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre ASOCIATIA EDUCATIONALA ZECE PLUS.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Aceasta Politica de confidentialitate este o completare la oricare alti termeni si conditii aplicabili in raport cu ASOCIATIA EDUCATIONALA ZECE PLUS, cum ar fi Termenii si conditiile pentru consumatori. Accesarea www.zcplus.ro si inregistrarea unui cont de utilizator, chiar si fara a solicita prestarea serviciilor oferite de ASOCIATIA EDUCATIONALA ZECE PLUS, echivaleaza cu acceptarea neconditionata de catre dvs. a termenilor si conditiilor acestei Politici de confidentialitate. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu mai accesati site-ul.

Informatii colectate de ASOCIATIA EDUCATIONALA ZECE PLUS

Toate informatiile privitoare la dvs., in calitate de utilizator al www.zcplus.ro, sunt comunicate voluntar de catre dvs. in cadrul procedurilor de abonare la newsletter si/sau inregistrare cont de utilizator, precum si cu ocazia contractarii unor servicii si/sau produse promovate de ASOCIATIA EDUCATIONALA ZECE PLUS.

Utilizatorul care acceseaza www.zcplus.ro are posibilitatea de a se abona la notificarile zilnice privind serviciile ASOCIATIEI EDUCATIONALE ZECE PLUS, trimise prin e-mail tuturor utilizatorilor abonati la acest serviciu.

Pasul urmator abonarii este crearea unui cont, prin definirea unei parole unice si comunicarea datelor de identificare ale utilizatorului, respectiv numele, prenumele, sexul, domiciliul, adresa de e-mail, telefon si data nasterii. De asemenea, exista posibilitatea folosirii functionalitatii Facebook Login, unde aceste date sunt preluate prin intermediul platformei Facebook, cu acordul explicit si prealabil al utilizatorului.

In procesul de inregistrare, ASOCIATIA EDUCATIONALA ZECE PLUS va identifica si adresa de IP (Internet Protocol) a utilizatorului. Adresa IP reprezinta un numar atribuit fiecarui computer care acceseaza internetul. Aceasta informatie poate fi utilizata de ASOCIATIA EDUCATIONALA ZECE PLUS pentru a identifica in cursul unei sesiuni localizarea geografica a utilizatorului respectiv la momentul accesarii www.zcplus.ro, pentru transmiterea catre acesta a newsletter-ul aferent ariei geografice respective.

Ulterior inregistrarii, cu ocazia solicitarii unor servicii, utilizatorul va furniza si datele bancare personale, necesare exclusiv pentru achitarea produselor. ASOCIATIA EDUCATIONALA ZECE PLUS se angajeaza sa foloseasca date cu caracter personal exclusiv pentru prestarea serviciilor si/sau livrarea bunurilor.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

ASOCIATIA EDUCATIONALA ZECE PLUS nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.

ASOCIATIA EDUCATIONALA ZECE PLUS poate, totusi, transmite informatii cu caracter personal colectate de la dvs. tertilor si nu este raspunzatoare pentru transmiterea datelor dvs. tertilor in urmatoarele cazuri:

  • daca transmiterea s-a facut cu acordul dvs.;
  • daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.;
  • daca datele cu caracter personal ce sunt furnizate in mod voluntar in sesiuni de discutii (chat), schimburi de mesaje electronice, forumuri de discutii, comentarii, sau altele asemenea ce se desfasoara pe acest site ar putea fi folosite de terti pentru a genera/transmite mesaje nesolicitate;
  • in cazul in care informatia e necesara pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs.
  • putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
    • prevazut intr-o dispozitie legala;
    • protejeaza drepturile companiei ASOCIATIA EDUCATIONALA ZECE PLUS sau companiilor partenere;
    • previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
    • protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
    • aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
  • in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de ASOCIATIA EDUCATIONALA ZECE PLUS, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
  • in cazul in care ASOCIATIA EDUCATIONALA ZECE PLUS fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie si baza de date e transferata noului operator.
  • In cazul in care ASOCIATIA EDUCATIONALA ZECE PLUS devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei.

In cazul in care vor aparea situatiile mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site.

In anumite situatii, ASOCIATIA EDUCATIONALA ZECE PLUS poate colecta in mod automat (deci nu prin inregistrare voluntara) informatii cu caracter tehnic si nu datele de identificare ale utilizatorului, in momentul accesarii unui site al ASOCIATIA EDUCATIONALA ZECE PLUS. Acest tip de informatie tehnica poate fi, dar nu se reduce la: tipul de browser Internet folosit, sistemul de operare al computerului personal, folosite de utilizator sau denumirea domeniului sau a gazdei domeniului din care utilizatorul s-a conectat la site-urile ASOCIATIA EDUCATIONALA ZECE PLUS.

Cookies

Un cookie este o informatie pusa pe calculatorul unui utilizator care identifica informatii despre acel user. ASOCIATIA EDUCATIONALA ZECE PLUS alaturi de partenerii sai foloseste cookie-uri pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe site si pentru a urmari/memora preferintele vizitatorilor, cu scop statistic, pentru a informa, a optimiza si a difuza anunturi/reclame in functie de vizitele anterioare efectuate de un utilizator pe site.

Utilizatorii au optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies, click aici pentru dezactivarea acestora.

Dar atentie, dezactivarea de cookies va avea un impact negativ asupra navigarii pe site-ul nostru, de ex. nu veti putea vizualiza anumite imagini/accesa anumite optiuni/facillitati.

Securitate si pastrare

Datele cu caracter personal pe care le detinem vor fi pastrate in conditii de securitate adecvate, in cadrul sistemelor noastre informatice, in vederea preintampinarii oricaror accesari, modificari sau divulgari neautorizate ale acestora. Politica ASOCIATIA EDUCATIONALA ZECE PLUS privind securitatea datelor impune atat proceduri specifice pentru colectarea, stocarea si procesarea datelor, cat si masuri corespunzatoare de criptare si masuri de securitate fizica, destinate sa asigure protectia impotriva accesului neautorizat la sistemele pe care stocam datele cu caracter personal. Pastram aceste date timp de pana la 3 ani de la ultima accesare sau utilizare din partea noastra, ulterior urmand a fi sterse. In ceea ce priveste informatiile transmise intre website si utilizatori, desi luam precautii rezonabile pentru a proteja aceste informatii, este posibil accesul neautorizat la aceste informatii din partea tertilor sau dezvaluirea din neatentie a acestor informatii in timpul tranzitului. Utilizatorii accepta acest risc atunci cand comunica pe www.zcplus.ro.

Modificari ale prezentei Politici de confidentialitate

Este posibil ca, din cand in cand, sa modificam Politica de confidentialitate, in intregime sau partial, la propria discretie. Orice modificari aduse prezentei Politici de confidentialitate vor intra in vigoare imediat in momentul postarii politicii revizuite pe website. In functie de natura modificarii, vom anunta modificarea pe pagina www.zcplus.ro, sau prin e-mail, daca avem adresa dumneavoastra de e-mail. Cu toate acestea, in orice caz, prin utilizarea in continuare a www.zcplus.ro dupa intreprinderea oricarei modificari, se va considera ca ati fost de acord cu respectivele modificari. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii prezentei Politici de confidentialitate, dupa cum aceasta poate fi modificata din cand in cand, in intregime sau partial, trebuie sa incetati utilizarea www.zcplus.ro.